FSRC Magyarországon

2004

Több európai központ megalakulása után hazánkban is elindult a hagyományos feng shui oktatása. Yu mester Halassy Marianna feng shui mestert bízta meg a tananyagok magyar nyelvre történő lefordításával és átadásával.

Yu Mester üdvözlete:

Kedves Magyar Feng Shui Csoport!

Boldog vagyok, hogy Önökkel lehetek azon az úton, amely az autentikus feng shui tudományának elsajátításához vezet. Örömmel tapasztalom, hogy Magyarországon ugyanúgy odafigyelnek a feng shuira, mint a többi európai országban. Ez az érdekes mesterség az univerzális életerő felhasználásával minden bizonnyal segíti az emberiséget a harmonikus élet kialakításában.

Az FSRC a klasszikus taoista tudományok terjesztésével leleplezi a Feng Shui gyakorlásához kapcsolódott misztikumokat, és segít a koncepciós zűrzavarok tisztázásában.

2006

Halassy Marianna magyar nyelvű tanfolyamain résztvevő hallgatók részvételével megalakul a Feng Shui Kör, amelynek célja a hiteles feng shui és kínai asztrológia népszerűsítése, az elterjedt „new age” módszerek és a klasszikus hagyományok közti különbségek feltárása, és a FSRC szakmai elveihez méltó megbízható, alapos és korszerű tanácsadás nyújtása.

A Kör azóta újabb és újabb FSRC tanulókkal, diplomás tanácsadókkal bővült.